LIBERTAS

Contact Us

Kako kupiti USDT kriptovalutu sa “Trust Wallet” novčanikom?

Kako kupiti USDT sa Binance novčanikom?

Pogledajte video u nastavku: kako brzo i jednostavno kupiti Tether (USDT) na Binanceu 2021. kreditnom ili debitnom karticom:

Postoji nekoliko načina za kupnju kriptovaluta s početne stranice Binance, uključujući kreditnu/debitnu karticu, saldo u gotovini i P2P.
Prije početka provjerite jeste li dovršili provjeru identiteta (na stranici).

Kako kupiti kriptovalutu kreditnom/debitnom karticom

1. Prijavite se na svoj Binance račun i kliknite [Kupi odmah] na natpisu početne stranice.

2. Možete odabrati da kupite kriptovalute s različitim fiat valutama. Unesite fiat iznos koji želite potrošiti i sustav će automatski prikazati količinu kriptovalute koju možete dobiti. Pritisnite [Nastavi].

3. Ovdje možete odabrati željeni način plaćanja. Za kupnju kreditnom/debitnom karticom kliknite [Visa/Mastercard] – [Nastavi].

4. Slijedite upute i unesite podatke o kartici.

5. Vaša će kartica biti dodana. Pritisnite [Nastavi].

6. Provjerite podatke o plaćanju i naknade i potvrdite svoju narudžbu u roku od 1 minute ili će se iznos kriptovalute koji dobijete ponovno izračunati na temelju trenutne tržišne cijene. Možete kliknuti [Osvježi] da vidite novi iznos narudžbe.

7. Bit ćete preusmjereni na stranicu transakcije OTP -a vaše banke. Slijedite upute na zaslonu da biste potvrdili plaćanje. Nakon toga kupljenu kriptovalutu možete odmah vidjeti u svom Binance Spot novčaniku.

    Imate dodatnih pitanja ili nejasnoća?